Usuń konto
Jak usunąć konto Clickfone i powiązane dane – z aplikacją lub bez niej.
W aplikacji
Otwórz aplikację Clickfone i przejdź do Settings › Account › Delete account (aplikacja jest po angielsku). Ze względów bezpieczeństwa musisz się krótko wcześniej ponownie zalogować. Usuwanie zaczyna się od razu, a potem zostajesz wylogowany.
Bez aplikacji
Napisz z adresu e-mail swojego konta Clickfone na support@clickfone.de z tematem „Usuń konto”. Potwierdzimy otrzymanie i usuniemy konto w ciągu 30 dni. Jeśli piszesz z innego adresu, najpierw sprawdzimy, czy konto należy do Ciebie.
Co zostaje usunięte
• Twoje konto użytkownika i dane logowania • Workspace'y należące tylko do Ciebie, ze wszystkimi agentami, rejestrami połączeń, transkrypcjami i nagraniami • Twoje numery telefonów • Aktywne subskrypcje Twojego konta zostają anulowane
Co jest przechowywane
Faktury i dowody płatności przechowujemy do 10 lat zgodnie z ustawowymi okresami przechowywania w prawie handlowym i podatkowym. Logi serwera są usuwane najpóźniej po 30 dniach.
Gdy usunięcie nie jest od razu możliwe
Jeśli jesteś jedynym administratorem workspace'u z innymi członkami albo przez Twoje konto działają agenci, numery lub rozliczenia zespołu, na początku nic nie zostanie usunięte. Przekaż tę rolę lub te zasoby innemu członkowi zespołu – albo napisz do nas, pomożemy.
Pytania
support@clickfone.de · Więcej informacji w naszej polityce prywatności.